Υποστήριξη

7 ημέρες την εβδομάδα / 365 ημέρες το χρόνο

Γραμμή Υποστήριξης

215 215 4420215 215 4420

Ζωντανή Συνομιλία

Φόρμα Αιτήματος

Εισάγετε το όνομά σας! Εισάγετε το email σας! Εισάγετε το σωστό email σας! Εισάγετε το ερώτημά σας!

Συχνές ερωτήσεις

Τί εξοπλισμό και λογισμικό χρειάζομαι για το Business Cloud;

Η πλατφόρμα Business Cloud είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο internet. Από υπολογιστή, ταμπλέτα, κινητό, μέχρι τηλεόραση! Δεν παίζει ρόλο τι λειτουργικό σύστημα έχετε (Windows, iOS, Linux, Android κ.α.), αρκεί να έχετε έναν οποιονδήποτε browser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera κ.α.).

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μου στο «σύννεφο»;

Η τεχνολογία cloud computing που βασίζεται το Business Cloud, φτιάχτηκε με τη λογική της ασφάλειας και της απρόσκοπτης λειτουργίας. Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα ασφάλειας και κρυπτογράφησης δεδομένων (SSL 256bit), εγγυούμαστε ότι οι εγγραφές σας θα είναι πάντοτε διαθέσιμες.

Το Business Cloud είναι δωρεάν;

Υποσχόμαστε να κρατήσουμε για πάντα σε λειτουργία τις δωρεάν συνδρομές περιορισμένων δυνατοτήτων του κάθε πακέτου. Πιστεύουμε ότι χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας, η επιχείρησή σας θα μεγαλώσει και σύντομα θα χρειαστεί να μεταβείτε σε μεγαλύτερη συνδρομή.

Με τόσο χαμηλές τιμές, βγάζετε κέρδος;

Ναι, η εταιρία στηρίζεται σε νέα μοντέλα οικονομίας χωρίς μεγάλα πάγια, λειτουργικά και διαφημιστικά κόστη, με αποτέλεσμα να κερδίζουμε αρκετά χρήματα για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, να συντηρούμε και να εξελίσσουμε τον κώδικα και να διαθέτουμε και δωρεάν πακέτα.

Πώς και κάθε πότε πληρώνω συνδρομή;

Οι τρόποι πληρωμής είναι μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard και Diners).
Η συνδρομή πληρώνεται ετήσια.

Εάν αποφασίσω να σταματήσω, χάνω τα δεδομένα μου;

Με το Business Cloud ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δεδομένα σας. Ακόμη και εάν σταματήσετε τη συνδρομή σας, θα έχετε πάντα πρόσβαση στα στοιχεία σας.

Κάθε πότε χρειάζεται να παίρνω αντίγραφα ασφαλείας (BackUp);

Η απάντηση είναι …ποτέ!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαθούν δεδομένα από τους servers μας. Καθημερινά κρατάμε backup σε τρία διαφορετικά Data Centers. Μπορείτε βέβαια να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας μόνο για να γυρίζετε σε προγενέστερα χρονικά σημεία.

Πώς μεταφέρω το πρόγραμμα που έχω στο Business Cloud;

Υπάρχουν ειδικές «γέφυρες» διαθέσιμες, για να μεταφέρουν όλα τα στοιχεία που ήδη έχετε καταχωρημένα στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, προς το Business Cloud.

Συνδέεται το Business Cloud με φορολογικό μηχανισμό;

Φυσικά, η εμπορική διαχείριση Business Cloud συνεργάζεται με όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς τύπου Α της αγοράς.

Υπάρχει συμβόλαιο συντήρησης και υποστήριξης;

Όχι, δεν χρειάζονται τέτοια επιπλέον συμβόλαια ή χρεώσεις.
Στη συνδρομή σας περιλαμβάνονται πάντα οι τελευταίες ενημερώσεις, και υπάρχει πάντα διαθέσιμος τεχνικός να σας βοηθήσει μέσω τηλεφώνου ή Online, καθημερινές 09.00 με 19.00, ενώ υπάρχει και δυνατότητα υποστήριξης 365 ημέρες το χρόνο.

Προσφέρετε Συμβόλαιο Διασφάλισης Επιπέδου Ποιότητας (SLA);

Έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει τις Cloud υπηρεσίες μας, με γνώμονα την απόλυτα απρόσκοπτη λειτουργία τους. Διαθέτουμε συστοιχίες servers σε τρία διαφορετικά Data Centers για να μπορούμε να σας δίνουμε το πιο απλό και ξεκάθαρο Service Level Agreement (SLA) στην Ελληνική αγορά.
Προσφέρουμε 99,9% διαθεσιμότητα ή τα λεφτά σας πίσω.