Your browser does not support JavaScript!

Blog

Πώς το Cloud ERP μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση;
07/05/2018

Πώς το Cloud ERP μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση;

Πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις για λόγους κόστους και απλοποίησης των εργασιών τους καταφεύγουν σε μη μηχανογραφημένες λύσεις τιμολόγησης, στα χειρόγραφα παραστατικά και τις ταμειακές μηχανές. Όμως ένας επιχειρηματίας χωρίς μηχανογράφηση είναι «τυφλός», δεν έχει σωστή εικόνα για την επιχείρησή του και δεν μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις.


Το ERP είναι ένα πληροφοριακό σύστημα που οργανώνει και διευκολύνει τη λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης. Είναι το κεντρικό σύστημα που όλα τα τμήματα καταχωρούν, επεξεργάζονται και επικοινωνούν τα δεδομένα τους. Το Business Cloud, δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτή τη βασική ανάγκη της ελληνικής αγοράς για μια ολοκληρωμένη, προσιτή και εύκολη στη χρήση, προσέγγιση στο χώρο της εμπορικής διαχείρισης (ERP), με το φιλόδοξο στόχο να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων για κάθε επιχείρηση.


Το Business Cloud ERP σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια. Συνδυάζει κάτω από ένα περιβάλλον όλες τις δραστηριότητες μίας εμπορικής επιχείρησης, παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο στοιχεία πωλήσεων, αγορών, εξόδων και ρευστότητας με μια ματιά. Οι χρήστες διαχειρίζονται εύκολα το πελατολόγιο και την αποθήκη, ενώ κύρια δύναμη της εφαρμογής είναι η ενότητα των στατιστικών, όπου εκτελούνται σύνθετοι υπολογισμοί και αλγόριθμοι που με λίγα κλικ δίνουν ακριβή εικόνα οικονομικών στοιχείων όπως κόστος, καθαρό και μικτό κέρδος, ισοζύγια, υπόλοιπα καθώς και κάθε είδους λογιστικές αναφορές.


Ένα Cloud ERP δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να δουλεύουν σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα ο πωλητής από το χώρο του πελάτη βάζει παραγγελία και δεσμεύει το απόθεμα, ο οδηγός τιμολογεί καθ’ οδόν και ο ιδιοκτήτης γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τον τζίρο της ημέρας.


Οι λειτουργίες ενός σύγχρονου συστήματος Cloud ERP αγκαλιάζουν κάθε πτυχή μιας επιχείρησης, για πλήρη έλεγχο και οργάνωση, μείωση λαθών, λειτουργικού κόστους και κατακόρυφη αύξηση της αποδοτικότητας.

SHARE WITH

Θέλετε δοκιμαστικό λογαριασμό;

Ενημερωθείτε και δείτε πως θα ανεβάσετε και τη δική σας επιχείρηση στα σύννεφα!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ